Contact telefoonnummer:

Contact email:

Bouw Biddle Survivalrun van start

februari 20, 2015

KOOTSTERTILLE – De eerste werkzaamheden voor de Biddle Survivalrun zijn in alweer in volle gang. Op de zaterdagen van 31 januari en 7 februari zijn bijna 75 leden van de Stichting Survival Kootstertille begonnen met de opbouw van het parcours.

 

De hindernissen staan uitgestald rondom Kootstertille en Drogeham. De vorderingen zijn duidelijk zichtbaar bij de Hege Bult en de Tillewei. Met de knoopkunsten van de leden van de Stichting Survival Kootstertille en grote machines zijn de soms wel duizend kilo zware balken met touwen op hun plaats gehangen. Hierbij werd de onmisbare medewerking verleend van onder andere Jelle Bijlsma BV, Alting Rietdekkers en oliehandel Postma.

Er is vroeg gestart met de voorbereidingen, aangezien het evenement pas op 8 maart plaatsvindt. Op die dag zijn er ruim 1300 deelnemers op het parcours te vinden.

Meer informatie over de starttijden, de routes en hindernissen kunt u vinden op www.survival-kootstertille.nl. De komende weken zult u onze survivalaars vaker zien zwoegen om alle hindernissen op tijd af te krijgen. De Stichting Survival Kootstertille verwacht veel publiek, dat toekijkt hoe de survivalaars deze hindernissen bedwingen.

Daarnaast kunnen geïnteresseerden op 16, 19, 23 en 26 februari  ook gratis meetrainen op ons survivalterrein (Oastkern 51, Kootstertille) om u voor te bereiden op de run. De aanvangstijden zijn 19:00 uur op maandag en 18:45 uur op donderdag.

– BRON: http://www.defeanster.nl/nieuws/37664/bouw-biddle-survivalrun-van-start

0 Reactie's op dit artikel

Voeg een reactie toe

    Deel uw locatie om bedrijven bij u in de buurt te kunnen bekijken.